top of page
Onze diensten
Brandwerende afdichtingen

Voor het vakkundig afdichten van sparingen door onze professionele monteurs, bent u bij BrandZone aan het juiste adres. De afdichting wordt altijd conform de norm- en regelgeving van het Bouwbesluit uitgevoerd. 

BrandZone zal een garantieverklaring aan u verschaffen, na uitvoering van de verrichte werkzaamheden. 

Brandwerend coaten/bekleden 
staalconstructie(s)

BrandZone adviseert u, per situatie, wat de beste prijs/kwaliteit verhouding is dan wel voor het brandwerend coaten of bekleden. 

Bovendien beschikt BrandZone over ervaren timmermannen en schilders voor het behandelen van staalconstructies. 

Brandkleppen monteren

Indien een ventilatiekanaal een brandcompartiment doorkruist, is het monteren van een brandklep (vaak) de beste oplossing.

Tevens bent u voor het controleren en testen van brandkleppen bij BrandZone aan het juiste adres. 

Digitaal logboek

Vanaf de start van ieder project worden de uitgevoerde werkzaamheden volledig gedocumenteerd. 

Bij oplevering van het project zal er een digitaal logboek aan u worden verstrekt. Indien gewenst, is dit ook tussentijds mogelijk. Zodoende heeft u altijd inzage in door BrandZone de verrichte werkzaamheden.

Onderhoud van brandwerende doorvoeringen

Om ervoor te zorgen dat de (brand)veiligheid van uw gebouwen niet in het geding komt, is het van groot belang om het jaarlijks onderhoud en beheer van uw brandscheidingen goed te organiseren. 

Na ontvangst van het logboek, dat u heeft gekregen nadat BrandZone werkzaamheden voor u heeft verricht, kunnen wij in samenspraak met u een jaarlijks onderhoudscontract aanbieden. 

bottom of page